• eller kunsten

    at rejse billigt!

CAMPING TRAVEL CLUB er den første affinitetsklub specialiseret inden for camping ophold i lav og midt sæsonen.

Camping Travel Club er den første affinitetsklub specialiseret inden for camping ophold i lav og midt sæsonen.
Med over 200.000 medlemmer og et bredt netværk af etablissementer i mange lande i Europa og andre steder, tilbyder Camping Travel Club fans af rejser og ture mulighed for at opdage nye kvalitets destinationer!
På programmet: første klasses campingpladser, attraktive priser og gunstige vilkår for opholdet ...

 

Hvorfor deltage i
Camping Travel Club?

Medlemmerne i Camping Travel Club er rejsende, med autocamper eller bare spirende eventyrere i jagten på nye eventyr i Europa.
Helt konkret giver Camping Travel Club netværket adgang til mere end 600 partneres etablissementer i 22 lande (Europa og Marokko) til meget økonomiske satser ...
Fra standpladser eller udstyrede telte, til traditionelle mobile homes, riads, hyggelige hytter eller de hyggelige bungalows, lad dig friste af campingånden!

Hvordan slutter du dig
til Camping Travel Club?

For at nyde de mange goder, der tildeles medlemmer af Camping Travel Club, skal du bare bestille dit Camping Travel Club (Silver eller Gold), som giver dig mulighed for at booke nemt på en af vores partneres 600 pladser og styre dit budget.
Bemærk, at vores partnere er håndplukkede, og de har en høj standard i overensstemmelse med et kvalitets charter oprettet af Camping Travel Club.
Ingen overraskelser i sigte!